One Direction komt bij RTL Late Night in december 2014

4:53 PMVera


Hey One Direction fans!

Ja je leest het goed - ONE DIRECTION KOMT DIT JAAR NOG NAAR NEDERLAND TOE!
One Direction zal voor een interview en optreden naar RTL Late Night komen en jij kan daar bij zijn!

Er zullen verschillende acties zijn waar je als fan aan mee kan doen.

WINACTIE 1: Je kunt je opgeven via de website van RTL Late Night. Hierbij hoef je heel simpel een aanmeldingsformulier in te vullen. KLIK HIER OM NAAR HET AANMELDINGSFORMULIER TE GAAN . Door alleen dit formulier in te vullen maak je al kans om erbij te zijn. Als je jonger bent dan 16 jaar, dan heb je toestemming van je ouders nodig. Zij kunnen et formulier voor jou invullen met hun geboortedatum en contactgegevens. Meedoen kan tot 4 december.

Verder zijn er ook SUPER RONDES. Deze rondes zijn er om de fans die extra moeite willen doen ook meer kans te geven om erbij te zijn. 

SUPER FAN RONDE 1: [AFGELOPEN] 
SUPER FAN RONDE 2:  [AFGELOPEN] 
SUPER FAN RONDE 3: [AFGELOPEN]
SUPER FAN RONDE 4: [AFGELOPEN]
SUPER FAN RONDE 5: VIDEOCLIP

You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier