23 November 2013: #1DDay !

5:29 PMVivian


Op 23 november 2013 gaan de jongens meedoen met een livestream van 7 uur! Jawel, de jongens gaan ons 7 uur lang live vanuit een televisiestudio vermaken! Wat er allemaal gaat gebeuren tijdens 1DDay is nog onduidelijk (special guests misschien?), maar 1D geeft je de kans om mee te denken... De komende 7 weken zal er meer duidelijk gemaakt worden, maar hier alvast het belangrijkste:

Wat: 1D Day
Wanneer: 23 November 2013
Tijd: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend

Meedoen?

1. ONE BIG INVENTION

Als jij als directioner een nieuw product voor 1D mocht verzinnen, wat zou het zijn? Zou je iets ontwerpen wat de jongens on stage kunnen gebruiken? Iets waarmee ze zich niet meer zullen vervelen in de bus? Of iets speciaal voor de 1D fans zelf? Wat het ook is, 1DHQ wil het horen, en zien!

Creëer jou product, maak er een foto of filmpje (1 minuut max.) en vertel het ze! Tweet je fotos en videos met de hashtag #OneBigInvention of mail ze naar 1DDay@onedirectionmusic.com en wie weet....  misschien wordt jou product wel uitgekozen!

Houd deze site en 1DDay.com in de gaten voor meer info!

You Might Also Like

2 reacties

  1. Hoe kan je mee doen aan die livestream hoe werkt dat? X

    ReplyDelete
  2. Mag je ook meerdere producten versturen?? x

    ReplyDelete

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier