Win kaartjes voor de 1D Day Watch Party!

8:01 PMVivian



Zoals jullie weten is op 23 november de 1D Day Watch Party. Wij als streetteam mogen daarom 5x2 kaarten weggeven voor het event! Vanaf vrijdag 15 november tot dinsdag 19 november  geven we elke dag kaartjes weg aan één winnaar. Die mag dan samen met een gast naar de Watch Party! Wil je meedoen met de actie? Hier zijn de instructies:

Post via Instagram een foto van jouw favoriete outfit van één van de jongens, met de hashtag #1DDayInstaNL. Elke dag heeft steeds een andere challenge:

Vrijdag 15 november: Je favoriete outfit van Harry op een red carpet
Zaterdag 16 november: Je favoriete outfit van Liam in een candid*
Zondag 17 november: Je favoriete outfit van Zayn op een poster of photoshoot
Maandag 18 november: Je favoriete outfit van Niall tijdens de Take Me Home Tour
Dinsdag 19 november: Je favoriete outfit van Louis in een van hun officiële videos

* Een candid is een foto van de jongens terwijl ze bijvoorbeeld op straat lopen. De foto’s zijn meestal van hoge kwaliteit, en niet gemaakt door fans, maar door bijvoorbeeld de paparazzi. Een voorbeeld is de foto van Harry vorig jaar toen hij met 8 bekers Starbucks over straat liep.


Elke avond om 21:00 zullen wij de winnaar van de challenge van die dag reposten op onze eigen instagram. Dus zoek je favoriete outfits, en vergeet de hashtag #1DDayInstaNL niet!

Succes iedereen!


You Might Also Like

0 reacties

Disclaimer

1D Holland is een onafhankelijke project in samenwerking met Sony Music Nederland. Bij het onderhouden van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Verder voeren bepaalde verwijzingen op deze site door naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. 1D Holland draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Contact Formulier